Kafito - Kostenloser Website-Promotion-Verzeichnis de

Shtëpia » Ndërtimi » Sistemin e ngrohjes në objekte » Kaldaja për ngrohje qendrore

Wenn Sie glauben, dass es Informationen zu Ihrer Unternehmens-Website, oder gehen Sie auf das Menü für die Nutzer und sollte  Schreibe einen Eintrag oder Wählen Sie aus einer Liste ihrer Einträge.
Votum für Kafito.de

Insurance in Poland (pl)

Insurance online. In Poland there are about 80 insurance companies and a dozen branches of foreign companies. The largest insurance company in Poland in one place.

Kaldaja, ngrohje soba - Dziubarczyk (pl)

Në mënyrë që të japë praktikave mjedisore të mira në ngrohje të teknologjisë. Prodhuar nga kaldaja tonë dhe soba ngrohje të kombinuar Fuqia, besueshmërinë e pamje estetike dhe funksionalitetin.
IVT pompat e ngrohjes, kati ngrohje, instalimin

IVT pompat e ngrohjes, kati ngrohje, instalimin (pl)

Kompania jonë operon në treg për burimet e ripërtëritshme të energjisë me theks të veçantë në pompë ngrohje. Ne jemi te specializuar në instalimin e pompes për ngrohje IVT markës suedeze. Kjo është një mënyrë moderne dhe ekologjikisht të shëndosha në mënyrë që të ngrohjes e lirë nga toka për të ndihen si në shtëpi dhe kështu bëjnë mbrëmje të këndshme të dimrit.

Furrat në - kaldajave me gaz, radiatorė, celiku, pajisje dhe qeramika sanitare (pl)

Oferta jonë është më së shumti atë që furrat - kaldajave me gaz, Termokominki, pompa, dhe radiatorė si çeliku dhe banjo Ju mund të blini një pajisje moderne dhe ekonomik për ngrohje dhe pajisje tualeti në metra. pajisje banjo, qeramika sanitare: bathtubs akrilik, washbasins, bidets, dushe.

Kaldajat (pl)

Kotłu ngrohje qendrore Bukura qymyrit - kompani Koch. Departamenti i qymyrit Bukura ofron kaldaja që ka një jetë të gjatë, besueshmëri dhe qëndrueshmëri, dhe me kosto efikase dhe veprimtarinë ekonomike. Nje opsion për rezervuarët e ngrohjes qendrore të përshtatura me kërkesat individuale të konsumatorëve.
Instalimi i CO, Panelet diellore RZESZOW - Termosol

Instalimi i CO, Panelet diellore RZESZOW - Termosol (pl)

Kompania kryen instalime nga RZESZOW AS. Sistemeve diellore dhe pajisje hidraulike.

Vaillant (pl)

Kompania ofron një gamë të gjerë të artikujve të tilla kaldaja, radiatorëve panel, valvola radiator dhe sanitare. Ajo gjithashtu kryen të gjitha llojet e ndërtimit të nevojshme dhe të instalimit të bëjnë me artikujt e ofruara nga ata. Vaillant ka mbi njëzet vjet përvojë.
Radiatorëve

Radiatorëve (pl)

Ne jemi prodhuesi më i madh polak dhe shperndares i radiatorëve. Ne ofrojmë ngrohje infra të kuqe, tuba qeramike me ujë dhe avull. I mirëpritur
Slupsk zjarrit - e zjarrit me këmishë uji - Qeveria e zjarrit - soba tjegull dhe pllaka stufë.

Slupsk zjarrit - e zjarrit me këmishë uji - Qeveria e zjarrit - soba tjegull dhe pllaka stufë. (pl)

Vatrat e shtëpive në të ofrojë Slupsk: vatrat e shtëpive në këmishë uji, soba vatër dhe pllaka stufë. Strehimit fireplace është avantazh tonë. Me futur për vatrat e shtëpive mund të gëzojnë një vizion të jetesës zjarri, jo vetëm në vjeshtë të qetë dhe ditëve të dimrit.

Ngrohje, kaldaja për (pl)

qymyr Ngrohjes Northbud Ky dyqan ofron ngrohje me cilësi të lartë, kits diellore, pompa, Grundfos, Eurotherm, kaldaja Galmet, PEX Heiztechnik sistem-al-PEX, soba me gaz, Junkers, Beretta, Buderus.
John Krupnik Label kaldaja

John Krupnik Label kaldaja (pl)

Prodhimi i kaldaja për ngrohje qendrore, dhe ndërtimi i punimeve nga metalet e fletë, për trupin kamion kamion, ne ofrojnë shërbime për prerje, prerje dhe Bending fletë metalike.
Die Anzahl der Elemente: 34


Katalog kafito.de jest częścią polskiego katalogu kafito.pl

Zuletzt hinzugefügt
Directory-Einträge
Unterkategorien